sâmbătă, 16 februarie 2008

Hasta siempre comandante..

La PD-L mare bataie pe postul de secretar general la organizatia de tineret. Nimic nou, nimic indecent pana aici. Dar mai departe aflam candidatii: Elena Basescu - speram ca nu o Elena Udrea in devenire - si.. domnul Bogdan Boza care se plange ca este amenintat cu excluderea din partid din cauza faptului ca are tupeul sa candideze impotriva printesei de Romania. Nimeni nu poate contesta calitatile domnisoarei Basescu. Pentru ca de altfel nu stim daca/ce calitati are. Nu a avut ocazia sa ne demonstreze pana acum. Dar faptul ca Bogdan Boza e amenintat pare foarte plauzibil. Ca doar deh, asta s-a hotarat, asta trebuie sa iasa! Ce cauti tinere acolo?

Ceea ce nici Boza nu a inteles si nici restul lumii de acolo este faptul ca tineretul se poate afirma brusc doar daca se numeste Basescu in partidul ala. Sau daca-s rude si parteneri de afaceri. Pentru ca daca ar fi inteles cineva, lasa, vorba cuiva, ciocul mic..

Oricum candidatura e benefica pana la urma pentru partidul prezidential. Cel putin o sa ni se arate si noua ce pot ei. Cum ce pot ei? Cu Elena B in frunte/Vom avea victorii multe!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Fostul premier Adrian Năstase a declarat astazi că şi-a depus candidatura pentru preşedinţia Consiliului Naţional al PSD, reuniune ce va avea loc vineri.
Năstase a anunţat de câteva luni că doreşte să candideze pentru şefia Consiliului Naţional, însă conducerea centrală a partidului a emis în urmă cu câteva săptămâni o declaraţie de susţinere a actualului preşedinte al CN, Dan Mircea Popescu. Acesta a anunţat la rându-i că va candida pentru un nou mandat.
Săptămâna trecută, Năstase a fost desemnat să scrie, alături de Popescu, oferta electorală a PSD. Pentru Năstase ar urma să fie creată, dacă acceptă, o comisie internă de monitorizare a activităţii Preşedinţiei. Fostul premier a anunţat luna trecută că doreşte să candideze şi împotriva lui Traian Băsescu.
"Este foarte important să dedramatizăm acest moment. Nu este vorba de o competiţie, de o acţiune ştiu eu subversivă a unui coleg sau împotriva unui coleg. Cred că este nevoia de a întări structurile partidului înainte de bătălia care se anunţă foarte dură", a declarat Năstase în urmă cu o săptămână despre candidatura sa la CN, subiect pe care l-a abordat şi cu Mircea Geoană într-o discuţie între patru ochi.