vineri, 15 februarie 2008

Poa' sa ninga, poa' sa ploua, eu mi-am tras bordura noua..

Am vazut mai zilele trecute la B1TV vreo doua emisiuni pe tema aceasta. Edilul de la sectorul 5, Marian Vanghelie, ne arata dovezi ale afacerii lui Videanu cu borduri. Si la sfarsit ne arata o bordura, ne explica diferentele de calitate si alte detalii mai mult sau mai putin interesante. Mie altceva mi se pare putin mai straniu. Anume faptul ca tot ceea ce face Videanu iese prost. Ca sunt ploi, ca e ninsoare, ca e trafic, ca e soare, ca e sau ca nu e.. tot asa se vede treaba. Adica aglomerata, nervoasa si plina de apelative. Caci m-a amuzat teribil diplomatia unui domn sofer care, in traficul infernal bucurestean, in timpul unui interviu in care era intrebat despre timpul in care a parcurs o anumita distanta, si-a exprimat dorinta: "sa facem sex cu Videanu". Desigur, sper, metaforic. Si pana la urma ce e nou? In orasul de bastina al lui Videanu, la Videle, varul sau care este in acelasi timp si primar si presedintele PD de acolo, a umplut o strada cu marmura si a construit un parc.. nu va mirati.. in noptile premergatoare alegerilor din 2004! Marmura? Hmm.. oare a cheltuit si bani seriosi de la bugetul local si asa saracit de acolo?

Nu are rost sa mai fiu carcotas. Probabil ca nu conteaza aceste aspecte si iata, eu le punctez. Avea dreptate un directoras din Primarie care se certa cu Vanghelie la emisiunile mai sus amintite: "bordurile sunt extrem de importante". De acord. Daca am avea strazi pe care sa le punem..

Un comentariu:

Anonim spunea...

Dom' Videanu, n-ai bre neste marmura sa-mi pun si eu la bucatarie? Da-mi si mie oferta pe care ai dat-o la Videle. Pletesc quesh, ce draq!
Halo! Bucurestiul?! Va rog mult de tot, mai votati-l p'asta o data, ca poate face si Calea Victoriei cu marmura, sa nu mai alunece masinile iarna! :D