sâmbătă, 16 februarie 2008

Cum dom'le "profesorul" ?

Omar, fugarul si omul de afaceri terorist, vorbea in convorbirile telefonice cu Ciprian Nastasiu de un anume "profesor". Gurile rele spun ca acesta ar fi Traian Basescu! Ma rog, gura rea cea mai vehementa a fost doamna Norica Nicolai pe care Basescu mai apoi a "aranjat-o" cu refuzul de a o aseza pe scaunul de la justitie. Ma rog, nu putem sustine nici pe departe nici ca ar fi meritat si nici ca era cea mai competenta persoana. Da' cum? Profesorul ne spune asta? Pai tocmai el?

Revenind la subiectul principal ma gandeam la un lucru. Ca daca intr-adevar Basescu e "profesorul", atunci nu este numai periodic bine anesteziat cu alcool dar este si lipsit de orice inspiratie. Nu de alta dar alti conducatori de teapa domniei sale s-au intitulat "Generalissim" (I.V. Stalin), "Il Duce" (B. Mussolini) sau "Fuhrer" (A. Hitler). Si el "profesorul"? Pe bune, Maria Ta, eu il aduceam repede inapoi pe Omar. Sa il mustruluiesc bine! Pai cum "profesor"? Profesor de..ce anume? Ca la baut ne pricepem toti, glume nesarate ne scapa tuturor, tupeu are o mare parte din populatie, hoti sunt cu nemiluita.. Pai la ce sa ne fie profesor? Ah, da. A ramas ceva ce nu am luat in calcul. Jonglerii cu DNA, scrisorele din palaria fermecata, clovni cu nasul rosu dupa ce au iesit de la Golden Blitz.. toate numai la Circuuuus Prezidentuuuus! Maestre Basescofini, recunoastem ca suntem mat. \

PS: mi-am amintit cand Basescu s-a urcat in tramvai dupa ce a inselat vigilenta SPP-istilor cu girofar la cascheta! Avem dovada filmata si rog RATB sa ii trimita o amenda pentru ca nu a compostat bilet pentru calatoria sa! Da' va rog trimiteti-o la Cotroceni. Ca daca ne gandim cate adrese posibile ar fi, am consuma zeci de hartii inutil. Da, Cotroceni sau Golden Blitz. E sigur in unul din aceste locuri! Atentie va rog, nu depasiti 2009. Se muta!

Niciun comentariu: